NOGOMET

Metalleghe BSI otputovao u Makarsku

Trener Nermin Bašić poveo 22 nogometaša

Autor:S. P.

28.1.2015

Ekipa najmlađeg člana Prve lige FBiH, Metalleghe BSI iz Jajca, nakon početnog dijela priprema u gradu otputovala je u Makarsku gdje će boraviti do desetog februara.

Zbog hladnog vremena i lošeg stanja terena na Mračaju tim trenera Nermina Bašića bio je prinuđen iznaći adekvatno rješenje za obavljanje glavnog dijela priprema, za šta je izabrana Makarska.

Bašić je na put poveo 22 nogometaša među kojima su Fejzić, Čavar, Sivonjić, Benović, Knežević, Tabaković, Papaz, Musić, Kolašinac, Bibić, Karađuz, Sakan, Kunić, Seferović, Marin, Vranešević, Kovač ,Balić,  Čišija, Krak, Nikić i Aščić.

Ekipa će biti smještena u hotelu Bonaca, a pored Bašića u stručnom štabu sa ekipom su otputovali treneri treneri Kovačević i Jurinović, te fizioterapeut Aganović.

- U Makarskoj imamo bolje uvjete za rad i nadam se da ćemo ih iskoristiti na najbolji način. Igrači su željni lopte i daju maksimum, svi se žele nametnuti i izboriti svoje mjesto u timu. Sa nama je i nekoliko juniora kojima će ovo biti ogromno iskustvo. Tokom boravka u Makarskoj odigraćemo i dvije pripremne utakmice., istakao je Bašić.

 

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.