NOGOMET

Bezrezervna podrška predsjedniku Nihadu Selimoviću

Održana sjednica Skupštine NK Travnik

S. P.

29.1.2015

Večeras je održana izvještajna sjednica Skupštine NK Travnik kojom je predsjedavao Jasmin Hrnjić.

Sjednici su pored delegata i članova upravnog odbora prisustvovali predstavnici društveno-političkog života grada i SBK, gostiju, prijatelja i navijača kluba.

Sjednica je bila izvještajna, a iz rukovodstva kluba najavljena je skora sjednica sa kompletnim izvještajem o finansijskom poslovanju. O radu kluba u protekloj godini izvještaj je podnio predsjednik Nihad Selimović, koji je u svom obraćanju istakao samo one najvažnije detalje jer se uradilo zaista mnogo.

Po preuzimanju kluba Selimović je za cilj imao prevashodno ostvariti opstanak ekipe u Premijer ligi BiH, što je i uspio.

skupstina-nktravnik2

U protekloj polusezoni NK Travnik je pored plasmana na deveto mjesto, tokom godine uradio mnogo na izgradnji infrastrukture stadiona Pirota, uređenja administracije kluba, finansijske stabilizacije, te postao jedan od rijetkih koji ispunjava kompletne uslove za licencu od NSBiH.

U diskusiji su potom učestvovali delegati, te predstavnici vlasti, policije i navijača. Svi odreda iskazali su bezrezervnu podršku upravi na čelu sa predsjednikom Selimovićem, koji je večeras tokom izlaganja često bio prekidan aplauzom prisutnih.   

 
 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.