NOGOMET

U programu FACE TV prijateljska utakmica Austrija-Bosna i Hercegovina

Na Ernst Hapel stadionu u Beču

Autor:A. Vr.

26.2.2015

Međunarodna utakmica Bosna i Hercegovina –Austrija odigrati  će se u utorak, 31. marta, 2015. u 20:30 na Ernst Hapel stadionu u Beču. Ovaj prijateljski meč je u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, a odigrati će se samo tri dana nakon duela u Andori, pete kvalifikacione utakmice.

Ovo će biti treća utakmica u kojoj se sastajemo sa selekcijom Austrije, koja se nalazi na 40. mjestu FIFA rang liste. Prethodna dva duela odigrali smo u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2002. godine. U Austriji smo poraženi sa 2:0, dok smo na svom terenu odigrali 1:1.

Bosna i Hercegovina – Austrija : Innsburg 31.3.2015. u 20:30! - Novo pomjeranje granica, novi spektakli samo na FACE HD od 19:30 sati počinjemo sa specijalnim programom posvećen prijateljskoj utakmici. Javljanja iz studija sa specijalnim gostima iz MY FACE-a, a nakon toga slijedi direktan prijenos sa stadiona u Beču  meča  uz komentar Marjana Mijajlovića.

FACE opet realizira projekte koji će biti po ukusu svih gledalaca jedine HD televizije u Bosni i Hercegovini, navode iz FACE televizije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.