NOGOMET

Dejan Lovren otvorio srce: Nisam spavao, bio sam najtužniji čovjek

Teški dani iza hrvatskog nogometaša

Autor:(A. Vr.)

2.3.2015

Teški su dani iza hrvatskog nogometaša Dejana Lovrena. Nakon promašenog jedanaesterca u šesnaestini finala Evropske lige protiv Beşiktaşa doživio je brojne napade na društvenim mrežama, ali preživio je sve udarce i u nedjelju je opet imao razloga za sreću, prenosi sportski.net.
Beşiktaş je, podsjetimo, izbacio Lovrenov Liverpool u šesnaestini finala Europske lige, a jedini neprecizan s bijele tačke bio je upravo hrvatski reprezentativac.

"Bio sam najtužniji čovjek u svijetu nogometa. Naravno da nisam ni spavao zbog toga. Ali, nogomet ide dalje, to je život, a u njemu se događaju pogreške. Ne treba gledati unazad, ja uvijek gledam prema naprijed", rekao je Lovren za službenu klupsku web-stranicu.

Redsi su u nedjelju na svome Anfieldu svladali aktualnog engleskog prvaka Manchester City (2:1) i zadali mu udarac u lovu na Chelsea, a sebe vratili u utrku za Ligu prvaka.

"Blizu smo, ali moramo nastaviti ovako do kraja sezone. Mala je razlika u bodovima i sve ovisi o nama. Sada smo u dobroj poziciji i puni smo samopouzdanja", zaključio je Lovren koji je protiv Cityja odigrao svih 90 minuta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.