NOGOMET

"Kapiten teškog vremena" u Bužimu

Nastavak promocije knjige Vlatka Glavaša

B. M.

14.8.2016

Nakon Bugojna i Bosanske Otoke, knjiga "Kapiten teškog vremena", autora Vlatka Glavaša nekadašnjeg kapitena fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine promovirana je i u Bužimu.

Osim autora, o knjizi su govorili novinari Muhamed Bikić i Senudin Safić, kao i domaćin promocije Suvad Šahinović - Regan.

buzim-2

Vlatko Glavaš, ljubimac bh. navijača, posebno u Krajini i u Bužimu se vrlo emotivno obratio, da su prisutni sa suzama u očima, među kojima je bila i jedna slovenačka malonogometna ekipa, pomno slušali njegovo prisjećanje na impozantnu karijeru u kojoj su mu ostvareni, doslovno, svi snovi.

- Krenuti iz Bugojna, igrati u Bundes ligi, biti kapiten BiH u Brazilu, dobiti svjetskog prvaka Italiju i oprostiti se protiv reprezentacije svijeta u glavnom gradu moje jedine domovine, mislim da je to ostvarenje sna svakog fudbalera na svijetu, rekao je legendarni Glavaš.

buzim-3

Knjiga "Kapiten teškog vremena", čiji je sav prihod humanitarnog karaktera, nastavlja sa promocijama širom BiH, a stigli su i pozivi iz Evrope, Amerike i Australije.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.