NOGOMET

Hajduk za jedan dan prodao gotovo 27.000 ulaznica za utakmicu protiv Brondbyja

Fena

1.8.2017

Za revanš utakmicu 3. pretkola Europske lige Hajduk - Brondby prodano je do utorka u 19 sati 26.850 ulaznica, samo jedna dan nakon što je Disciplinska komisija UEFA-e djelomično ublažila žalbu Hajduku nakon prvobitne odluke da se ta utakmica igra bez gledatelja, priopćili su iz Hajduka.

U redovnoj prodaji za sada ulaznica više nema, osim prošlogodišnjim pretplatnicima kojima će mjesta biti čuvana do srijede u 20 sati, objavila je službena Hajdukova stranica večeras.

Kako je objašnjeno, preostala mjesta do punog kapaciteta poljudskog stadiona odnose se ulaz U koji nije u prodaji, ulaz A koji je rezerviran za gostujuće navijače, sigurnosna mjesta sektora B te navedena čuvana mjesta za lanjske pretplatnike.

Disciplinska tijela UEFA-a su zbog "rasističkog ponašanja" dijela navijača na prvoj utakmici 2. pretkola Evropske lige u Dugopolju između Hajduka i bugarskog Levskog prvotno kaznili Hajduk zabranom prisustvovanja navijača na utakmici protiv Brondbyja, ali su tu kaznu u ponedjeljak ublažili i dozvolili Hajduku da utakmicu igra pred svojim navijačima.

Ipak Poljud neće biti potpuno popunjen jer je UEFA zabranila dolazak navijača na jedan sektor stadiona s najmanje 500 sjedećih mjesta i kaznila Hajduk novčanom kaznom od 35.000 eura.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.