NOGOMET

Zbog ovog osmijeha Hajdukovi navijači prijete stoperu Dinama

24sata.hr.

7.8.2017

Hajduk je na veliki hrvatski derbi na Maksimir stigao bez nekoliko igrača koji su inače u prvih 11. 

Jedan od njih bio je Marko Futacs, sjajni mađarski napadač koji je ušao u drugom poluvremenu, ali morao je van zbog povrede koljena nakon duela s Filipom Benkovićem, kojeg su kamere, dok je Futacs ležao na travi, uhvatile kako se podsmjehuje.

- Nadam se da ce s Futácsem biti sve u redu. Želim mu brz oporavak - rekao je Filip Benković, kojem su nakon derbija prijetili i vrijeđali ga u porukama na Facebooku.

Benković: Nikad ne bih poželio nekome tako nešto

Ipak, Benković nije napravio ništa loše, ali nažalost, izgledalo je kao da se naslađuje povredi Futacsa. To je zapravo bio nesporazum. Mađar je bio u duelu s njim uz aut liniju, Benković ga nije ni dotakao, a Futacs je pao kao pokošen. 

Tek se u snimci vidi da se Mađar sam povrijedio, propalo mu je koljeno i tu Benković nije ništa kriv. Futacsa sigurno čeka nekoliko utakmica pauze.

- Pa i ja sam se nedavno vratio nakon povrede, ne bih nikome poželio tako nešto. Moja reakcija? Na terenu mi nije izgledalo strašno, nadam se da će se Marko Futacs što prije oporaviti - rekao je Benković.

Sva fama nastala je zbog Filipovog osmijeha, dok je Mađar bio na podu. U jednom trenutku Dinamov stoper pokazao mu je da ustane, ali mislio je da Futacs glumi. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.