NOGOMET

Šuker progovorio o novom selektoru Hrvatske: Nešto bi moglo biti bitno i za BiH

Piše: Avaz.ba

7.10.2017

Predsjednik Nogometnog saveza Hrvatske Davor Šuker je na vanrednoj konferenciji za medije u zagrebačkom hotelu AS potvrdio je kako "Vatreni" imaju novog selektora.

Čelnici HNS-a nakon utakmice s Finskom do dugo u noć su raspravljali o Čačićevoj sudbini te o mogućem nasljedniku, a konačna odluka donesena je na današnjem vanrednom sastanku u Opatiji. 

- Za hrvatsku javnost najvažnija informacija je da je novi hrvatski selektor Zlatko Dalić. Nadamo se pozitivnom rezultatu u Ukrajini, a odluka o selektoru donesena je jednoglasno. Sporazumno smo raskinuli saradnju s Antom Čačićem - kazao je Šuker

te dodao: 

- Dalić je odmah prihvatio poziv, sjeo u auto i krenuo iz Splita za Zagreb te će putovati s momčadi u Kijev. Imena onih koji su još kandidirali za mjesto selektora saznat ćete sljedeće sedmice. 

Hrvatska je trenutno druga u svojoj grupi i nakon nekoliko kikseva od kojih su najveći poraz u Turskoj (0:1) i ovaj posljednji remi na Rujevici protiv Finske (1:1). 

Vatrenima je ugrožen plasman na Mudnijal u Rusiju i ako bude sve prema našim očekivanjima, lako je moguće da Hrvatska bude potencijalni protivnik Zmajeva u baražu.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.