NOGOMET

Kolašinac za Arsenalov sajt: Prvi posao bio mi je u supermarketu

Avaz.ba

8.11.2017

Na zvaničnoj stranici Arsenala je osvanuo zanimljiv intervju u kojem su na blic pitanja odgovarali Sead Kolašinac i Škodran Mustafi. Dvojica defanzivaca „Topnika“ su jedan drugome postavljali kratka pitanja, te su se, osim fudbalskih, dotakli i tema iz sfera muzike, svakodnevnog života i rane mladosti.  

Mustafi je poručio da je Petr Čech najpametniji pojedinac u svlačionici Arsenala, da bi potom naš Sead Kolašinac odgovorio na vječito pitanje kada se radi o rep muzici: "Ko je veća legenda, Biggie ili 2Pac?"

Bh. reprezentativac se nije dvoumio niti jedne sekunde, te je "kao iz topa" odgovrio: "2Pac". Osim što je ljubitelj narodne muzike sa naših prostora, čini se da je Sead Kolašinac i veliki ljubitelj hip-hopa, s obzirom da je istakao da je prvi koncert na koji je otišao bio nastup njemačkog reprea Bushida.

Kolašinac je u razgovoru sa Mustafijem otkrio i da je njegov prvi posao bio u supermarketu.

- Bio sam zadužen za slaganje pizza u frižiderima.

Također je istakao i da su ga, u Šalkeu, često miješali sa saigračem Papadopulosom. Sa druge strane, Mustafi je otkrio da je njegov fudbalski idol Zinedin Zidane, ali da još uvijek nije imao priliku upoznati legendarnog Francuza.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.