NOGOMET

"Torcida" napada igrače Hajduka u njihovim stanovima

A. M.

9.11.2017

U pratnji dva policijska vozila i deset pripadnika interventne policije igrači Hajduka danas su se u 12.45 zaputili autobusom prema Tučepima, gdje će u 14.30 odigrati prijateljski susret povodom 50. rođendana lokalnog četvrtoligaša Jadrana. Policijska pratnja epilog je serije incidenata koji su se dogodili u gradu nakon utakmice Hajduka i Rudeša, a u kojima su maskirani napadači verbalno, ali i fizički napali više igrača Hajduka. Policiji je prijavljen samo jedan incident, piše "24sata.hr".

- U utorak 7. novembra oko 21.15 sati ispred ulaznih vrata stana stambene zgrade u Splitu, kojeg koristi 26-godišnji državljanin Kameruna, nekoliko osoba narušavalo je javni red i mir. Nakon toga su na spuštene balkonske roletne istoga stana bacali predmete, uslijed čega nisu nastupila oštećenja. Policijski službenici su odmah po zaprimljenoj dojavi o događaju izašli na mjesto događaja - stoji u policijskom izvještaju.

Cijeli slučaj je policiji prijavio igrač Hajduka Frank Ohandža (Franck Ohandza), koji koristi stan ispred kojeg se dogodio incident, i to zbog pokušaja ulaska u stan, vrijeđanja, lupanja po automobilu, vratima i roletnama...

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.