NOGOMET

Ruska ljepotica i belgijska zvijer: Mediji otkrili vezu fudbalera Junajteda s lijepom Viktorijom

Avaz Sport

19.1.2018

Kako je fudbaler Mančester junajteda Maruan Felaini (Marouane Fellaini) osvojio Viktoriju Bonju (Victoria Bonya), ostat će tajna još barem neko vrijeme, ali mediji prenose da je Belgijanac uspio osvojiti srce prelijepe Ruskinje.

Špijunska afera

Još kao djevojčica Viktorija je bila poznata u Rusiji, pojavljivala se u raznim takmičenjima ljepote, bila voditeljica, model, stjuardesa i sekretarica. Našla se jednom prilikom u špijunskoj aferi, kada je u američkoj imigracijskoj službi ispitivana zbog navodne veze s ruskom tajnom službom. Razlog za to je biznis kartica jedne kompanije koja proizvodi kamere za tajno snimanje pronađena u njenoj torbici.  

Kada su joj Amerikanci postavili pitanje je li u vezi s Kremljom, Vladimirom Putinom i KGB-om, ona se počela smijati.

- Mislila sam da se radi o šali. Na trećem pitanju shvatila sam da su ozbiljni i tad sam se uplašila – izjavila je kasnije lijepa Viktorija. 

Tajni snimak

Kako god, poslije veze s izvjesnim ruskim reperom Timatijem, brazilskim fudbalerom Velitonom (Welliton), bivša supruga irskog bogataša Aleksa Smarfita (Alex Smurfit) Viktorija našla se u društvu šarmantnog Felainija.  

Par je tajno snimljen u jednom restoranu, a svjedoci prenose kako su se 30-godišnji fudbaler i osam godina starija ljepotica ugodno družili i smijali. Ruski mediji pretpostavljaju da su u vezi već nekoliko mjeseci.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.