NOGOMET

Begović izludio bivši klub, Burnemut slavio protiv Čelzija, Totenhem savladao Mančester junajted

Piše: S.Me.

31.1.2018

Susreti 25.kola Premijeršipa donijeli su neke iznenađujuće rezultate. Burnemut je u gostima savladao Čelzi, a u derbiju kola, Totenhem je kući pobijedio Mančester junajted.

Večerašnji mečevi u Engleskoj bili su i više nego zanimljivi. Odigrano je svih sedam susreta. Naš reprezentativac Asmir Begović sačuvao je svoju mrežu protiv Čelzija u pobjedi svog tima od 3:0.

Svi golovi su pali u drugome poluvremenu. Prvi gol za Burnemut postiže Vilson (Wilson) u 51. minuti. Gosti svoju prednost na 2:0 uvećavaju u 64. minuti a strijelac drugog gola bio je Stanislas. Samo tri minuta kasnije, nekadašnji igrač Čelzija Nejtan Ejk (Nathan Ake) u 67. minuti stavlja konačan rezultat ovoga meča na 3:0.

U ostalih šest mečeva također je bilo uzbudljivo. Kažimo da je Totenhem u derbi meču ove večeri savladao Mančester junajted rezultatom 2:0.

Golovi su pali u prvom dijelu meča. Eriksen je na samom otvaranju utakmice, tačnije u prvoj minuti postigao gol za Totenhem. Drugi gol postigao je  Džons (Jones) i to u sopstvenu mrežu donijevši domaćinu prednost od dva gola. Mančester junajted je pokušao u nastavku meča da sustigne prednost Totenhema ali ipak nisu uspjeli postići pogodak pa je utakmica završena rezultatom 2.0. Ovom pobjedom Totenhem je napravio veliki iskorak u borbi za mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Everton je dočekao Lester, a na kraju je domaćin slavio na "Gudisonu" sa 2:1 (2:0), velikom zaslugom bivšeg fudbalera Arsenala Tija Volkota (Theo Walcott) koji je postigao dva gola u razmaku od 15 minuta.

Najprije je mrežu gostiju načeo u 25. minuti, da bi na 2:0 povisio u 39.minuti. U nastavku su gosti došli do gola, strijelac je u 71. minutu bio Džejmi Vardi (Jamie Vardy) sa bijele tačke.

Sve rezultate 25. kola večerašnjih susreta pogledajte ispod:

Mančester siti – WBA 3:0 (1:0)

Stouk – Votford 0:0

Totenhem – Mančester junajted 2:0 (2:0)

Čelzi – Burnemut 0:3 (0:0) 

Everton – Lester 2:1 (2:0)

Njukasl – Barnli 1:1 (0:0)

Sautempton – Brajton 1:1 (0:2)

Rezultati by SofaScore
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.