NOGOMET

Mančester junajted podigao cijenu svom golmanu

N. R.

23.2.2018

Već su svi mediji pisali o tome kako je golman David de Hea (Gea) spasio Mančester junajted u utakmici Lige prvaka protiv Sevilje. Na taj je način Španjolac pokazao kako spada u red nekolicine najboljih golmana svijeta, a toga je svjestan i njegov klub.

Zato je uprava Junajteda podigla njegovu cijenu, tako će oni koji ga eventualno žele kupiti, morati platiti velikih 100 milijuna eura. Ta će cijena zasigurno odbiti mnoge klubove, a pitanje je hoće li zaustaviti i Real Madrid ukoliko odluči dovesti sjajnog golmana u svoje redove.

Postoji jedan krug ljudi u i oko Reala koji smatraju da kraljevskom klubu treba bolji golman od Kejlora Navasa (Keylor), a kao idealna rješenja najčešće se u medijima spominju De Hea i Tibo Kurtoa (Thibaut Courtois). Navas je s druge strane vrlo popularan i cijenjen u timu Reala, ali kraljevski klub je već jednom pokazao da im nije problem prodati ga. 

Madriđani za sada ne poduzimaju ništa konkretno, što očigledno pokazuju time što žele sačekati rasplet određenih događaja do početka ljeta. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.