NOGOMET

Vanda vara Ikardija s hrvatskim veznjakom?

Avaz Sport

28.2.2018

Čini se da ne može proći jedna sedmica, a da se fudbaler Intera Mauro Ikardi (Icardi) i njegova supruga i menadžerica, Vanda Nara (Wanda) ne nađu na naslovnicama evropskih tabloida, ali i svih ostalih medija. 

Italijanski mediji su, naime, sada prenijeli informaciju da Vanda vara Ikaradija sa njegovim saigračem iz Intera, hrvatskim reprezentativcem Marcelom Brozovićem.

Navodno, italijanski mediji imaju i dokaze koji potvrđuju ovakve navode i to u vidu audio snimke sa „WhatsAppa“, iako nije poznato šta se na istoj nalazi ukoliko ona i postoji.

Nije se međutim dugo čekalo ni da Vanda prokomentariše ovakve navode.

- Nevjerovatno je koliko ima lažnih vijesti u zadnje vrijeme. Inače ne komentarišem ovakve uvrede, ali ovaj put je sve otišlo predaleko. Ja sam majka i živim za svoje petero djece, uvijek sam sa njima. Osim toga ja sam i supruga, supruga Maura Ikardija. Nakoni svih laži koje su se pojavile u medijima moram zaštiti svoju porodicu i sebe, istakla je Vanda, pa dodala:

- Ovime će se pozabaviti moj advokat. Treba da znate da ćete trpiti posljedice za lažne optužbe na moj i račun moje porodice. Živim normalan život, radim i brinem o djeci, a i vama bi bilo bolje da to radite nego da pišete gluposti o meni.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.