NOGOMET

Navijači Mančester junajteda razočarani Murinjovim najvećim pojačanjem

Avaz Sport

14.3.2018

Januarski prijelazni rok je donio mnogo transfera, a jedan od najvećih je prelazak Čileanca Aleksisa Sančeza (Alexis Sanchez) iz Arsenala u Mančester junajted. Ipak, navijači Crvenih vragova su nezadovoljni. 

Sančez je stigao na Old traford nakon tri i po godine provedene na Emirejtsu, gdje je s Arsenalom osvojio dva FA kupa te postigao veliki broj golova. Međutim, otkako je došao u Junajted, ne pruža partije kao u dresu Topnika. Postigao je samo jedan gol za Crvene vragove i to pospremivši odbijenu loptu u mrežu nakon što je golman odbranio njegov udarac iz bijele tačke. Navijači su nezadovoljni, jer su očekivali mnogo više od nove "sedmice" u timu Žozea Murinja (Jose Mourinho). Svoje nezadovoljstvo su izrazili komentarima na Twitteru.

„Najbolje performanse od dolaska u Mančester je Sančez imao kada je svirao klavir", "Ovo nije Aleksis Sančez za kojeg se cjenkao Mančester junajted, "Sančez je užasan u Junajtedu. Mislite li da će se uklopiti? Ima 29 godina", "Sančez je 37 puta izgubio loptu u prvom poluvremenu. To je rekord u nokaut fazi Lige prvaka", "Uvijek je slabo dodavao loptu, a to je izgledalo manje loše kada je bio okružen ostatkom tima Arsenala", "Kada dođete na Teatar snova i shvatite da su snovi umrli s Fergijem", samo su neki od komentara razočaranih navijača.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.