NOGOMET

Dobio sina pa požurio na trening 'Furije'

Avaz Sport

26.3.2018

Serhio Ramos (Sergio Ramos) nije dopustio da ga rođenje sina omete u reprezentativnim obavezama pa je odmah nakon što je po treći put postao tata požurio na trening reprezentacije. 

Selekor Španije Hulen Lopetegi (Julen Lopetegui) pohvalio je predanost Ramosa, nakon što se zvijezda Real Madrida pojavila na treningu reprezentacije tek nekoliko sati nakon što je po treći puta postao otac.

Supruga španskog kapitena Pilar u nedjelju uveče u Madridu je rodila malenog Alehandra (Alejandro). Ubrzo nakon vijesti o rođenju, par je na društvenim mrežama podijelio i prvu fotografiju svog trećeg sina. Nedugo nakon toga Ramos se priključio suigračima u bazi u Las Rozasu gdje se pripremaju za prijateljsku utakmicu s Argentinom, dokazavši svoju odanost reprezentaciji.

- Ovo je stvarno jako sretan dan za sve nas. Ramos je napravio nevjerovatan napor kako bi nam se priključio na treningu i pokazao je kakav mentalitet ima, zbog toga ga toliko volimo, rekao je Lopetegi.

Španijaa u utorak dočekuje Argentinu na stadionu Vanda Metropolitano, četiri dana nakon utakmice protiv Njemačke, koja je završila rezultatom 1:1.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.