NOGOMET

Ibrahimović stigao u LA: Euforični doček oduševio Zlatana

Avaz Sport

30.3.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Sinoć po lokalnom vremenu u Los Anđeles je sletio Zlatan Ibrahimović. U Kaliforniji više ništa neće biti isto jer mnogi nisu ni svjesni šta se sprema svjetskom centru šoubiznisa. Pokazao je to i doček koji je Ibra doživio odmah nakon dolaska. 

Skupilo se dosta navijača Galaksija da bi pozdravili svog novog heroja, najvećeg otkad je taj klub podigao svojim dolaskom Dejvid Bekam (David Beckham).

A čak je i on, veliki Zlatan, morao razvući osmijeh od uha do uha kad je vidio euforiju koja je nastala odmah po njegovom dolasku. Oduševljenje nije mogao sakriti.

Podsjetimo, Ibra je najavio svoj dolazak već prije nekoliko dana u svom stilu. Zakupio je cijelu stranicu u ''LA Timesu'' i napisao: "Dragi Los Anđeles, nema na čemu" te se na dnu potpisao. Legendarni znak "Hollywood" u Photoshopu je pretvoren u "Zlatanland".

"Los Anđeles, dobro došao u Zlatan", rekao je Ibra uz krik lava na promotivnom videu LA Galaksija. Amerikanci znaju kako tretirati zvijezde, ne sumnjamo da će s Ibrom to biti pravi šou.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.