LIGA PRVAKA

Susret Kristijana Ronalda i Bufona nakon drame u Madridu

Index.hr

12.4.2018

Kristijano Ronaldo (Cristiano) zabio je tri od četiri Realova pogotka u dvomeču s Juventusom (0:3, 1:3) u četvrtfinalu Lige prvaka.

Portugalac je u uzvratu u Madridu kod vodstva Juventusa 3:0 u 97. minuti realizirao jedanaesterac i odveo branitelja naslova u polufinale. Udarac s bijele tačke nije imao priliku braniti Đanluiđi Bufon (Gianluigi Buffon) jer je legendarni italijanski golman ranije dobio crveni karton zbog napada na sudiju nakon dosuđenog penala.

- Juventus je odigrao odlično, Bufon je branio sjajno, ali ne razumijem zašto se bune. Bio je čisti penal. A i da nije, bio bi gol. Nakon svega, morao sam se smiriti i pripremiti za izvođenje penala - komentirao je Ronaldo, dok se Bufon nije smirio ni nakon utakmice.

- Normalna osoba nakon takve utakmice ne može svirati toliko sumnjivu situaciju, osim ako na mjestu srca nema ništa - smeće. To onda nisu ljudi, tako to rade životinje. Tako to ne rade ljudi - kazao je on.

U trenutku dok je Bufon davao ovu izjavu, Ronaldo je prošao pored njega, a legendarni Italijan na trenutak se smirio, zagrlio Portugalca i čestitao mu na prolasku. 

- Volim te - odgovorio je Ronaldo.

Njihov susret oduševio je navijače oba kluba...

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.