NOGOMET

Hajrović oduševio u Dinamu: "Modri mačak" se zna obući, a i klasa je za HNL

24 sata

23.4.2018

Reprezentativcu BiH Izetu Hajroviću je u derbiju na Poljudu za ocjenu odličan nedostajao samo gol. Svojom je ljevicom i sjajnim udarcima izvlačio najbolje iz golmana Hajduka Karla Letice. Pokušao ga je nadmudriti iz dva slobodnjaka, a Letica je jedva uspio spasiti svoj gol, piše 24 sata.  

U nastavku su Hajrovićevu bombu koja bi išla u same rašlje uspjeli izblokirati. Opasan je taj Hajro, živa je napast kad primi loptu i osjeti da može pucati, a slobodnjaci su mu očito jača strana. Ljevicom krilni napadač Dinama tuče iz svih pozicija. Nedavno je protiv Rijeke zabio prvi gol u službenoj utakmici za "modre", a malo mu je nedostajalo da zabije i na Poljudu. 


Vidi se da se radi o igraču koji posjeduje nogometno znanje, on je bez ikakve sumnje klasa za HNL. Istina, još se nije do kraja uklopio u Dinamovu ekipu, ali ne sumnjamo kako će to napraviti do ljeta i početka kvalifikacija za Ligu prvaka.

- On je paklen igrač. Strašno je brz, ima dobar dribling i strašan udarac lijevom nogom - rekao je Safet Sušić, bivši izbornik BiH, kad je Hajrović potpisao za Dinamo.

Znao je legendarni Pape kakvog igrača Zagrepčani dovode. Vodio je Hajrovića u reprezentaciji BiH i znao je o kakvoj se klasi radi.

Hajrović ima poseban stil oblačenja, zbog toga je on pravi "Modri mačak". Zbog takvog stila oblačenja plijeni pažnju izvan terena, ali očito će je sve više plijeniti i na terenu. U Maksimir je doveden kao veliko pojačanje. On, Gavranović, Soudani i Olmo bit će prava napast za sve obrane u HNL-u do kraja sezone. Dinamo možda ima problema u vezi i u obrani, ali s napadom problema ne bi smjelo biti. S ovakvom četvorkom može se komotno napasti novi ulazak u skupine Lige prvaka.

Hajrović i Gavranović su u Dinamo došli u januaru. Očito se radi o dva velika "modra" pojačanja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.