LIGA PRVAKA

Salah o finalu: Nije to meč mene i Ronalda

Avaz Sport

3.5.2018

U finalu Lige prvaka susrest će se trojica najboljih strijelaca ovogodišnjeg natjecanja. Mohamed Salah i Roberto Firmino trebali bi odigrati utakmicu života da dostignu Kristijana Ronalda (Cristiano) koji ima 15 pogodaka ove sezone, pet više od dvojca Liverpula.

Ronaldo je ove sezone skupio 42 gola u 41 nastupu u svim natjecanjima, a Salah 43 gola u 49 nastupa, pa ne čudi što se finale najavljuje kao izravna bitka za Zlatnu loptu.

Salah sinoć nije uspio zabiti svom bivšem klubu Romi u porazu Liverpula 4:2, a nakon utakmice odgovorio je na najavu okršaja s Ronaldom.  

- Neće to biti finale Salaha i Ronalda. Igram za veliki klub i imamo sjajne igrače. Plasman u finale izborili smo timskim radom, ne bih to mogao sam, rekao je uvijek skromni Egipćanin.

- Znam da cijeli arapski svijet želi da osvojim Zlatnu loptu i da su sretni zbog mojih pobjeda, ali u ovom trenutku razmišljam samo o finalu i povratku na Enfild s trofejem, dodao je.

Na pitanje o propusnoj obrani Redsa, koji su protiv Rome u dvije utakmice primili šest golova, Salah je rekao: 

- To je kolektivni posao, kad zabijemo gol, to je zato što svi dobro igramo. Kad primimo gol, znači da svi moramo više raditi.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.