MOŽDANI UDAR

Velikog Aleksa Fergusona mnogi podržali, a onda se oglasio najveći rival

Blic.rs

6.5.2018

Kada je, u subotu uvečer, planetu obišla vijest da je nekadašnji strateg Mančester junajteda, trofejni trener Aleks Ferguson (Alex) doživio moždani udar, mnogi su poslali poruke podrške, ali se jedna izdvojila.

- Moje misli i molitve su s tobom, dragi prijatelju. Budi snažan, šefe! - poručio je Kristijano Ronaldo (Cristiano), koji je svojevremeno kod Fergija igrao u Junajtedu.

- Nastavi da se boriš, šefe. Šaljem molitve i ljubav ka Keti i cijeloj porodici - poručio je Dejvid Bekam (David Beckham), uz fotografiju na kojoj se vidi kako kao vrlo mlad stavlja potpis na ugovor s Junajtedom u društvu Fergusona.

- Užasnule su me vijesti o ser Aleksu... Ostani snažan. Nadam se, zajedno sa svima ostalima, da ćeš se oporaviti. Edvin i Anamari - napisao je na Twitteru nekadašnji golman Junajteda Edvin Van der Sar (Edwin).

- Naše misli i molitve, svih nas koji imamo veze s FK Aberdin, su uz našeg bivšeg trenera, ser Aleksa Fergusona i njegovu porodicu - poručio je škotski klub u kome je slavni stručnjak radio prije dolaska na Old Traford.

Gradski derbiji su uvijek nešto posebno. Rivalstva tu, nažalost, često prelaze u mržnju, jer ostrašćenost zaslijepi mnoge vrline, ali...

- Svi u Mančester sitiju žele ser Aleksu Fergusonu pun i brz oporavak poslije ove operacije #FudbalskaPorodica#, poručili su iz Mančester sitija, pokazavši da rivalstvo ne znači i odsustvo ljudskosti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.