ENGLESKA

Izabrali ga za trenera mjeseca, četiri sata kasnije ispao iz lige

Avaz Sport

9.5.2018

Vest Bromvič Albion je nakon katastrofalne serije, u kojoj su vezali osam poraza zaredom, sve okrenuo i bio blizu čuda. Nakon smjene Alena Perdjua (Pardew), na klupu je došao Daren Mur (Darren Moore) koji je u samo mjesec dana vođenja ekipe uspio pobijediti Mančester junajted i Totenham te remizirati s Liverpulom. 

Premijer liga prepoznala je nogometno znanje kod Mura i nagradila ga priznanjem „trener mjeseca“. To su u klubu proslavili slikajući se s vrijednom nagradom.

- Sretan sam, za nagradu su zaslužni svi ovdje u klubu. Bila je to velika povezanost između svih nas u klubu, koja je pomogla igračima da pruže najbolje od sebe na terenu. Radimo jako dobro i lijepo je vidjeti promjenu u ovih mjesec dana i nadam se kako ćemo nastaviti dalje dobro raditi - rekao je Mur prilikom primanja nagrade pred 118 članova kluba, od igrača do recepcionera.

No, samo četiri sata nakon primitka nagrade - WBA je ispao iz lige!

Naime, ekipi iz Vest Bromviča je trebao neriješen ishod u susretu Sautemptona i Svonsija i pobjeda u zadnjem kolu nad Kristal palasom. No, Sautempton je pobjedom sebi praktično osigurao ostanak, a Mura i ekipu izbacio iz najelitnijeg ranga Engleske.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.