JOVETIĆ POVRIJEĐEN

Najveća zvijezda Crne Gore neće igrati protiv BiH

Vijesti.me

17.5.2018

Kapiten, najbolji igrač i najbolji strijelac Crne Gore doći će na pripreme, ali samo da pozdravi saigrače i javi se selektoru.

Stevan Jovetić se konačno oporavio od povrede koju je zadobio 9. aprila i bit će na raspolaganju treneru Leonardu Žardimu za sutrašnji meč protiv Troa, posljednji u francuskom šampionatu.

Monako je na korak od Lige prvaka, ima dva boda više od Liona, tako da bi pobjedom nad pretposljednjom ekipom u ligi izborio mjesto u elitnom takmičenju.

Jovetićev oporavak, međutim, ne znači da će on igrati za reprezentaciju Crne Gore na prijateljskim mečevima, protiv Bosne i Hercegovine u Zenici 28. maja i Slovenije 2. juna u Podgorici.

S obzirom na to da se tek vratio iz povrede, da je propustio više od četiri mjeseca tekuće sezone, Jovetićev plan i cilj da odmoran i zdrav dočeka pripreme za narednu, kao i da bude spreman za septembar i početak Lige nacija.

Selektor Crne Gore Tumbaković u predstojećim mečevima neće moći da računa ni na Stefana Savića i Nikolu Vukčevića, iako su se obojica, kao i Jovetić, našli na spisku od 29 igrača koji je objavljen jučer.

Savić je, također, propustio jedan dio sezone zbog povrede, još osjeća sitne posljedice, tako da je i defanzivcu Atletika prioritet - potpuni oporavak pred takmičarske izazove.

Slično je i s Vukčevićem, koji je imao i dugu i napornu, a veoma uspješnu i zapaženu sezonu u dresu portugalske Brage.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.