NOGOMET

Zlatan Ibrahimović opet nasmijao novinare

Avaz.ba

21.5.2018

Poznat je Zlatan Ibrahimović gotovo jednako po nogometnim majstorijama kao i po odgovorima punima samohvale, samodopadnosti i humora. Novi takav ponudio je američkim novinarima na upit je li prošao vozački ispit.

U martu ove godine preselio je Ibrahimović iz Mančestera u Sjedinjene Američke Države, gdje je potpisao za Galaksi, klub iz Los Anđelesa. Udomaćio se ondje Ibrahimović, što u ekipi, što načinom života, pa ga se često može vidjeti po popularnim televizijskim emisijima, no, i on je ‘smrtnik’ koji podliježe zakonima.

Jedan od njih kazuje i da bi za upravljanje motornim vozilima trebao imati valjanu vozačku dozvolu za njihovo korištenje po američkim cestama. Pa je Ibrahimović morao pristupiti polaganju vozačkog ispita.

Upitan od tamošnjih novinara je li ga ‘prošao’, odnosno šta bi bilo da je ‘pao’, Ibrahimović je ponudio jedan od onih svojih odgovora koji nasmijavaju okupljene.

 - Zlatan nikad ne podbaci. Sjetite se toga. Nemoguće je podbaciti - kazao je Ibrahimović, podsjetivši da nije on taj koji podbacuje u sistemu, već obrnuto.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.