KIJEV

Navijači Reala vratili 2000 ulaznica za finale Lige prvaka

Avaz Sport

22.5.2018

Navijači Reala vratili su 2000 ulaznica za subotnje finale Lige prvaka protiv Liverpula jer imaju problema s nalaženjem smještaja i letova za put u Kijev.

Cijene hotelskog smještaja skočile su nekoliko puta, što je razljutilo i Ukrajince koji smatraju da to stvara lošu sliku o njihovu gradu pa pozivaju Engleze i Španjolce da besplatno spavaju u njihovim domovima. No, veći problem, osobito Špancima, visoke su cijene avionskih karata. Oni koji ih još nisu kupili danas bi platili najmanje 1000 dolara za povratni let iz Madrida u Kijev.

- Bude li praznih sjedalica na stadionu u Kijevu, UEFA bi se trebala sramiti. Potpuno razumijemo navijače Reala koji bi možda kupili vraćene ulaznice, ali ne mogu si priuštiti smještaj i letove. Organizacija ove utakmice je potpuni debakl i nadam se da će UEFA dobro razmisliti o budućim finalima, rekao je za „Daily Mail“ portparol kluba navijača Liverpula Džejms Mekena (James Mckenna).

Ulaznice koje su vraćene Realu ne mogu biti prebačene Liverpulu i moguće je da će dio tribina s navijačima Kraljevskog kluba zaista ostati prazan. UEFA je objavila da će ubuduće više pažnje posvećivati smještajnim i kapacitetima zračnih luka prije nego što nekom gradu dodijeli domaćinstvo finala.

Svaki klub dobio je 16.626 ulaznica za finale. One se na ovlaštenim preprodavačkim stranicama prodaju po basnoslovnim cijenama dok su one u sektorima s Realovim navijačima jeftinije i pet puta. Iz Liverpula će prema Kijevu letjeti 29 čarter letova, a bit će ih još ako bude potrebe.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.