NAKON PRIJETNJI ISIL-A

Ronalda će u Rusiji čuvati MMA borac i bivši specijalac koji u slobodno vrijeme obara bikove

Goal.com
06.06.2018 21:47

Kristijano Ronaldo (Cristiano) ništa ne prepušta slučaju. Nakon što su ranije ove godine pripadnici terorističke skupine ISIL uputili prijetnje smrću portugalskoj zvijezdi, ilustriravši da će njemu, ali i Lionelu Mesiju (Messi) prerezati grkljane, on je angažirao elitne zaštitare, piše Goal.com.

Pa će tako na Svjetskom prvenstvu u Rusiji na njegovu sigurnost paziti MMA borac Goncalo Salgado, a osim njega tu je i bivši vojni specijalac Nuno Marecos!

Njih dvojica su uz Kristiana bili i na finalu Lige prvaka u Kijevu u kojem je madridski Real pobijedio Liverpool 3:1.

Portugalac je i na prošlom SP-u u Brazilu imao privatnu „vojsku“ koja ga je čuvala i štitila. Tada je unajmio čak 50 zaštitara, a između ostalih, na njega je pazio i boksački as Badr Hari. Ovaj put ga u Rusiji neće biti, ali se Cristiano pošteno osigurao.

Inače, Marecos i Salgado zaposlenici su jedne privatne zaštitarske tvrtke u Portugalu kojoj je vlasnik bivši špijun. Također, Marecos ima jedan neobičan hobi. U slobodno vrijeme se s još nekolicinom prijatelja bavi - obaranjem bikova. Prakticira tradicionalnu borbu s ovim snažnim životinjama u kojoj osmorica pokušavaju svladati bika.

Kakve mjere osiguranja će poduzeti Mesi s obzirom na prijetnje ISIL-a, nije za sada poznato.

NA VRH