MUNDIJAL 2018.

Haos zbog Ronalda: Portuglaci pod ključem, Kristijana niko nije vidio

Blic.rs
12.06.2018 22:49

Najbolji igrači evropskog prvaka su "pod ključem" i niko ne može da im priđe. A, to se posebno odnosni na zvijezdu Reala, još uvijek člana Madriđana. Portugalci su smješteni u Krasnodaru, gdje kuju plan kako da u konkurenciji sjajne Španije, iznenađujuće odličnog Maroka i Tunisa nađu put do osmine finala. 

Da bi to ispunili, riješili su da se potpuno izoliraju! Naime, niko ne može da priđe njihovom hotelu, ali ni trening kampu - Ronaldo i drugovi su čuvani kao da su u "Fort Noksu", prenosi Blic.rs.

Obični ljudi, navijači nikako ne mogu da vide Kristijana, čak ni portugalski predstavnici medija, zbog čega su posebno nezadovoljni. Nije ni toliki problem što su izolirani u hotelu, ali ne mogu ni da rade posao jer ne mogu da odu čak ni na trening.

Zato kolege sa Pirineja kažu da Ronalda niko nije vidio od dolaska, a razgovore sa igračima obavljaju samo tako što dođu u određenu prostoriju i tamo se pojave fudbaleri.

Očito je Ronaldo riješio i da na ovom polju pomjeri granice, i da se potpuno izoliran, u miru priprema za Mundijal. Da li će to "upaliti" saznat će se već u petak, kada će Portugalci u prvom kolu B grupe igrati u Sočiju sa Španijom.

NA VRH