Luki Modriću, kapitenu selekcije Hrvatske, prijete klanjem i vješanjem

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE

Luki Modriću, kapitenu selekcije Hrvatske, prijete klanjem i vješanjem

Otkako je promijenio iskaz na suđenju Zdravku Mamiću, zbog čega je optužen za klevetu, kapiten hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić izgubio je podršku dijela navijača. Redovno se zbog toga nalazi na udaru javnosti. Od statusa miljenika postao je tako omražena figura hrvatskog nogometa.

Uvredljivi grafiti na njegov, ali i račun Dejana Lovrena, Mamića i HNS-a sve su češća pojava širom Hrvatske. Međutim, postoji granica za sve, ali neki su je, prema fotografijama koje su osvanule na internetu, sada prešli.

Stravične poruke

Naime, na Instagram profilu pod nazivom "Balkanski navijači" objavljene su zastrašujuće fotografije nepoznatog autora. Na jednoj od njih neko drži nož na Modrićevom vratu, dok je na drugoj kapiten obješen.

Kao što je poznato, u srijedu je osvanuo veliki transparent na kojem su prekrižena, među ostalim, imena Luke Modrića i Dejana Lovrena.

- Kontra mraku, kontra sili – sve izgubili dabogda - pisalo je na transparentu, koji nije skrivao nezadovoljstvo rukovodećom garniturom hrvatskog nogometa, ali i s pojedinim igračima.

Vezane vijesti

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano
NA VRH