MUNDIJAL 2018

Ludnica u Hrvatskoj, napadač "Vatrenih" izbačen sa Svjetskog prvenstva, pa otišao na more

AFP

Blic Sport

21.6.2018

Fudbaler Hrvatske reprezentacije Nikola Kalinić odstranjen je iz nacionalnog tima zbog toga što je odbio da uđe u igru na prvoj utakmici na Svjetskom prvenstvu protiv Nigerije, pa će ostatak šampionata pratiti preko malih ekrana.

Menadžer napadača Milana Tomislav Erceg rekao je da ne može voditi normalan život zbog telefonskih poziva koji stižu iz cijelog svijeta.

- Dobivam pozive iz cijelog svijeta, zovu sa svih strana. Telefon mi se usijao, nemoguće je živjeti od novinara. Razumijem ja njihovu znatiželju, jer ovo je trenutno jedna od najaktuelnijih sportskih tema. Ali ja ne znam šta bih im rekao na sve to, moram prvo o svemu da popričam sa Kalinićem. Vodit ćemo duge i iscrpne razgovore. On ima podršku cijele porodice i to je u ovom trenutku najbitnije. Nikola je trenutno na moru sa porodicom, potrebno mu je da ohladi glavu. Vidjet ćemo šta će biti nakon toga - rekao Erceg.

Tomislav Erceg je čovjek koji se više od deset godina brine o karijeri fudbalera Milana, mada nakon ovog incidenta na prvenstvu nije isključeno da će možda i doći do raskida saradnje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.