MUNDIJAL 2018

Brazil ostao bez dvojice važnih igrača uoči utakmice sa Srbijom

Avaz Sport

23.6.2018

Brazil i Srbija će u posljednjem kolu prve faze Svjetskog prvenstva u Rusiji u izravnom okršaju odlučiti o putniku u osminu finala.

Teoretski, dalje mogu proći obje reprezentacije, ali Srbija bi za takav scenarij morala pobijediti Brazil, a Švicarska izgubiti od Kostarike.

Dan nakon teškog poraza preokretom od Švicarske (1:2) Srbi su doznali i jednu dobru vijest. Iz brazilskog tabora stigla je informacija da za treću utakmicu neće biti spremna čak dvojica prvotimaca.

Brazilci su potvrdili da je Daglas Kosta (Douglas Costa) osjetio bol u desnom bedru tokom utakmice s Kostarikom (2:0), a pretrage su pokazale povredu mišića. Savez je potvrdio da neće putovati u Moskvu na sudar sa Srbijom.

Na put neće ni branič Danilo, koji je zbog povrede kuka propustio i prošlu utakmicu. Obojica će ostati u brazilskoj bazi u Sočiju.

A kakva je situacija s Nejmarom?

- Njegov proces povratka se nastavlja. Nije ga bilo tri i pol mjeseca, a odigrao je cijelu utakmicu protiv Kostarike. I on je samo čovjek, treba mu vremena da se vrati na svoju visoku razinu. No prije svega momčad treba biti snažna i neovisna o njemu, rekao je selektor Brazila Tite.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.