SPORT

Jedan od najboljih igrača Francuske vjeruje da imaju asa u rukavu za zaustavljanje Modrića i Rakitića

AFP

gol.dnevnik.hr

14.7.2018

Uoči finala Svjetskog prvenstva između Francuske i Hrvatske pred novinare je izašao jedan od najopasnijih igrača "Trikolora" Antoan Grizman (Antoine Griezmann)

- Hrvatskom igrom diktiraju Modrić i Rakitić, koji su tehnički vrlo jaki igrači. No, mislim da izbornik ima aduta u rukavu - kazao je Grizman na konferenciji za novinare.

Grizman je rekao i da mu je svejedno kako nekome izgleda igra ''Trikolora'' sve dok se pobjeđuje. Naime, belgijski vratar Tibau (Thibaut Courtois), nakon poraza od Francuske 0-1 u polufinalu SP-a, izjavio je da Francuzi igraju neatraktivan nogomet. 

Gle ko se javlja, pa zar njegov Čelzi igra kao Barcelona. Svejedno mi je kako nekome izgleda naša igra, glavno je da pobjeđujemo. Istina je da se naša igra zasniva na jakoj odbrani, a u napadu možemo biti opasni kad god poželimo - izjavio je Grizman.

Novinare je zanimalo i zašto nije u golgeterskoj formi kao prije dvije godine na Euru, kada je zabio šest golova. U Rusiji je postigao tri pogotka, od čega dva iz penala.

- Kad sam bio najbolji strijelac na Euru, onda smo izgubili u finalu. Sada se trudim zabiti manje golova i možda će nam to pomoći da osvojimo naslov prvaka - našalio se Grizman te je pohvalio najboljeg francuskog igrača na SP-u u Rusiji Mbapea (Kylian Mbappe):

"On jako puno pridonosi našoj momčadi, zabija, kreira prilike, otvara prostor, pomaže u veznom redu i nadam se da će u finalu odigrati svoju najbolju partiju."


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.