MUNDIJAL 2018

Modrić se otvorio pred novinarima dan prije finala: Prošao sam puno i sumnjali su u mene

Luka Modrić ( AFP)

Index.hr

14.7.2018

Luka Modrić obratio se novinarima zajedno sa selektorom Hrvatske Zlatkom Dalićem na posljednjoj pres-konferenciji uoči finala Svjetskog prvenstva, koje Hrvatska protiv Francuske igra u nedjelju od 17 sati u Moskvi. 

Kapiten i najveća zvijezda "Vatrenih" odmah se na startu suočio s neugodnim pitanjem jednog od novinara, kojeg je zanimalo kako se nosi s hendikepom zbog visine. 

Nikad nisam sumnjao u sebe, iako drugi jesu. Uvijek sam vjerovao da mogu doći ovdje gdje sam danas. Sve ostalo mi je bilo samo dodatna motivacija. Pokazao sam da ne treba biti ogroman za igrati nogomet. Jednostavno, nikada nisam odustao od svojih snova - odgovorio je Modrić. 

- Prošao sam dosta toga u životu, najvažnije je da se nikad ne predaješ, vjeruješ u sebe. Ima uspona i padova, no uvijek treba vjerovati u sebe. Treba se boriti za svoje snove, to me uvijek vodilo - naglasio je veznjak Reala, koji će u nedjelju praktički igrati i za osvajanje ''Zlatne lopte'' za najboljeg nogometaša svijeta.

Čitavu pres-konferenciju Hrvatske nogometne reprezentacije uoči susreta s "Trikolorima" možete pogledati na videosnimku:

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.