MUNDIJAL 2018

Kolinda Grabar-Kitarović vjeruje u pobjedu ''Vatrenih''

Kolinda Grabar-Kitarović

Fena

15.7.2018

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u nedjelju ujutro prije odlaska u Moskvu na finalnu nogometnu utakmicu Hrvatska - Francuska poručila je da vjeruje u pobjedu ''Vatrenih'' i da će cijela Hrvatska danas navijati svim srcem. 

Novinari su hrvatsku predsjednicu na zagrebačkom aerodromu pitali je li očekivala da će hrvatska nogometna reprezentacija doći u finale Svjetskog nogometnog prvenstva, a ona je odgovorila da o tome uopće nije razmišljala, samo se nadala. 

 - Nisam o tome uopće razmišljala, samo sam se nadala. I, evo, izvrsno je da idemo na finale. Šta god se danas dogodilo - mi smo ponosni na naše ''Vatrene'', ali vjerujem u pobjedu. Vjerujem da će sva Hrvatska navijati svim srcem. Mislim da će biti i potresa u Zagrebu, Splitu, Rijeci i drugim gradovima kad navijači budu skakali, a posebno se veselimo i povratku. Idemo s vjerom u pobjedu, ali s nikakvim uvjerenjem da će biti lako. Neće biti lako. I zato doista moramo svim srcem biti uz naše ''Vatrene'' - poručila je hrvatska predsjednica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.