TRANSFER

Bez izmotavanja: Trener Juventusa Masimilijano Alegri pričao o Ronaldu i priznao šta mu se nimalo ne dopada

Ronaldo će se u ponedjeljak priključiti ekipi na pripremama

Kurir.rs

28.7.2018

Trener Juventusa Masimilijano Alegri (Massimiliano Allegri) otvoreno je govorio o dosadašnjem dijelu priprema, ambicijama i dolasku velike zvijezde - Kristijana Ronalda (Cristiano).

Juventus se trenutno nalazi na pripremama u Sjedinjenim Američkim Državama, a Alegri je zadovoljan radom svojih fudbalera.

Za sada nam ide dobro u Americi, naročito u defanzivi. Nakon što se završi Amerika, mi ćemo se opet naći 8. avgusta i imat ćemo 10 dana da se pripremimo za početak šampionata. Bit će teško, timovi će biti dosta agresivniji jer smo vezali toliko pobjeda, a i doveli smo igrača kakav je Kristijano Ronaldo - rekao je Alegri. 

Trener Juventusa je istakao da mu se ne dopada to što vidi previše uzbuđenja zbog dolaska Portugalca.

On je odličan igrač i ja sam presretan što imam priliku da ga treniram. To za nas može biti dodatna prednost, njegovo iskustvo. Vidim previše uzbuđenja zbog njegovog transfera, a to nikako nije dobro. Kristijano je rođeni šampion, ali to je normalno, to mora biti normalno. Šta sam rekao Ronaldu kad smo se vidjeli? Pričali smo o sreći, kao i o odluci koju je napravio, ali tada je bio njegov odmor i nismo željeli da pričamo o fudbalu - bio je jasan trener Juventusa. 

Ronaldo će se u ponedjeljak priključiti ekipi na pripremama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.