MANČESTER JUNAJTED

Murinjo očajan: Matić operiran, nema igrača!

Avaz Sport

29.7.2018

Iako je u pitanju bio meč Međunarodnog kupa šampiona menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo (Jose Mourinho) bio je očajan nakon poraza od Liverpula 1:4.

Jedan od razloga je povreda Nemanje Matića, zbog koje će reprezentativac Srbije propustiti početak sezone!

- Matić je poslije Svjetskog prvenstva i odmora otišao pravo na operaciju. Zadobio je povredu na Mundijalu, tokom pauze nije uspio da riješi taj problem i propustit će početak sezone. Koliko će odsustvovati sa terena, ne znam - izjavio je portugalski stručnjak.

Murinjo je samo otkrio da je Matić iz Junajtedovog kampa u SAD bio poslat u Filadelfiju, da ga pregleda "vrhunski specijalista", koji je odlučio da ga odmah operira. 

Dalje govoreći za klupsku televiziju, trofejni strateg se požalio na veliki broj igrača odsutnih zbog toga što su nastupili u završnici Mundijala, mada to nije sve. 

- U utorak igramo protiv Reala, a od igrača imamo to što imamo. Valensija je predugo odmarao, vratio se nespreman i povrijedio se. Marsijal je dobio dijete - divnu, zdravu bebu, hvala bogu na tome - i trebalo je da se vrati ovdje, ali ga nema. Zato Aleksis Sančez i Mata moraju na svakoj utakmici da igraju po 90 minuta. Slijedi nam Real, pa Bajern i tako idemo ka početku sezone.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.