Osam mjeseci krila snimak Mesija i svog sina: Kada vidite reakciju dječaka, bit će vam jasno zašto više nije mogla izdržati

Piše: Telegraf.rs

Punih osam mjeseci supruga Aleksa Gvadrada (Alexa Guadrada) krila je jedan videosnimak na kom su se nalazili njen suprug i sin u društvu Lionela Mesija (Messi).

Snimak se širi brzinom svjetlosti po društvenim mrežama i svjetskim portalima, a nastao je u januaru 2018. godine, poslije utakmice između Barcelone i Betisa.

Naime, Gvadrado je, nakon poraza svog tima rezultatom 5:0, otišao sa sinom Maksimom ispred svlačionice Barse i pozvao Mesija da izađe da bi se fotografirao s klincem, prenosi Telegraf.rs.

Dječak je bio oduševljen kada se našao u Mesijevom naručju te je pokazao i način na koji se Argentinac raduje kada postigne gol.

- Imam fotografiju s Mesijem, imam fotografiju s Mesijem - uzvikivao je.

A Gvadrado je za argentinske medije objasnio šta se te noći dešavalo.

- Kada je Maksimo saznao da ću igrati protiv Barcelone, zamolio me je da ga dovedem da se slika s Mesijem. Pitao sam Mesija, on je rekao da nema nikakvih problema i da dođemo.

Zatim se u medijima oglasila i sama Sandra, Aleksova supruga, koja je rekla da nije mogla više da "krije" snimak.

Pogotovo što je on dio dokumentarca koji se prikazuje u subotu na meksičkoj televiziji. Dodala je i to da je jedva čekala da ga objavi.

NA VRH