NOGOMET

Osam mjeseci krila snimak Mesija i svog sina: Kada vidite reakciju dječaka, bit će vam jasno zašto više nije mogla izdržati

Telegraf.rs

30.7.2018

Punih osam mjeseci supruga Aleksa Gvadrada (Alexa Guadrada) krila je jedan videosnimak na kom su se nalazili njen suprug i sin u društvu Lionela Mesija (Messi).

Snimak se širi brzinom svjetlosti po društvenim mrežama i svjetskim portalima, a nastao je u januaru 2018. godine, poslije utakmice između Barcelone i Betisa.

Naime, Gvadrado je, nakon poraza svog tima rezultatom 5:0, otišao sa sinom Maksimom ispred svlačionice Barse i pozvao Mesija da izađe da bi se fotografirao s klincem, prenosi Telegraf.rs.

Dječak je bio oduševljen kada se našao u Mesijevom naručju te je pokazao i način na koji se Argentinac raduje kada postigne gol.

- Imam fotografiju s Mesijem, imam fotografiju s Mesijem - uzvikivao je.

A Gvadrado je za argentinske medije objasnio šta se te noći dešavalo.

- Kada je Maksimo saznao da ću igrati protiv Barcelone, zamolio me je da ga dovedem da se slika s Mesijem. Pitao sam Mesija, on je rekao da nema nikakvih problema i da dođemo.

Zatim se u medijima oglasila i sama Sandra, Aleksova supruga, koja je rekla da nije mogla više da "krije" snimak.

Pogotovo što je on dio dokumentarca koji se prikazuje u subotu na meksičkoj televiziji. Dodala je i to da je jedva čekala da ga objavi.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.