Mesi i Suarez ga "reketarili" i uzimali mu 50 eura dnevno: Plaćao sam im šoping!

Goal.com
31.07.2018 15:05

Džeri (Yerry) Mina je otkrio kako je po dolasku u Barcelonu smislio okladu s ciljem da se što prije uklopi među nove suigrače, a na kraju je toliko često gubio pa je shvatio da zapravo zvijezdama Barce plaća šoping!

Mina je Leo Mesiju i Luisu Suarezu predložio da se oklade ko bolje izvodi slobodnjake na treninzima, ali su obojica bili toliko dobri pa je Mina stalno gubio.

"Kada sam stigao želio sam stvoriti dobru atmosferu među novim suigračima pa sam se krenuo kladiti s Mesijem i Suarezom ko bolje izvodi slobodne udarce na treningu," otkrio je Mina Cocas magazinu pa je nastavio:

"Napravio sam to kako bih ih mogao gledati, a oni su mi brzinom svjetlosti krenuli uzimati 50 eura svaki dan. Pomislio sam: 'Pa ja ovim tipovima plaćam da idu u šoping!' Istina je zapravo da ta 'čudovišta' spreme loptu gdje god zažele."

"Sjajni su dečki i čarobnjaci s loptom," dodao je Mina koji se i nije previše naigrao u Barceloni. Već ovog ljeta će napustiti klub kako bi oslobodio prostor drugom strancima, a u onim rijetkim utakmicama u kojima je dobivao priliku, priznaje da se nije dobro osjećao.

"Puno toga mi je prolazilo kroz glavu, puno loših stvari. Mislio sam da sam gotov," priznao je Kolumbijac.

"Osjećao sam se jako loše, a Kutinjo i Paulinjo su me pokušavali ohrabriti, govorili su mi da će sve biti u redu."

"Naravno da sam shvaćao da na mojoj poziciji igraju spektakularni igrači, ali samo sam želio minutu u kojoj ću impresionirati, ali to se jednostavno nije dogodilo."

"Tih nekoliko minuta koje sam dobio, bile su stvarno loše... činilo mi se da baš sve ide naopako, da ništa ne mogu napraviti kako treba, čak ni obično dodavanje na treningu."

Čak i ako napusti Barcelonu, za budućnost ne brine.

"Nemam pojma što će se na kraju dogoditi, ali ne brinem se. Imam 23 godine i preda mnom je još puno godina karijere," zaključio je stoper.

NA VRH