NOGOMET

Italijanski mediji tvrde: Iguain dogovorio prelazak u Milan

Index.hr

31.7.2018

Italijanski sportski list La Gazzetta dello Sport objavio je danas da je Nikolas Iguain, brat Gonzala Iguaina i njegov menadžer, sinoć do 2:42 u noći razgovarao s novim Milanovim sportskim direktorom Leonardom i pristao je na dolazak u Milan.

Iguain načelno nije imao ništa protiv transfera na San Siro, ali ga je mučio model po kojem bi ga Milan kupio. Naime, "Rosoneri" zbog poštovanja financijskog fair playa nisu u mogućnosti platiti svih 55 miliona eura koliko Juventus traži za Argentinca. Tako će Milan uzeti Iguaina na posudbu za 20 miliona eura i sljedećeg ljeta ga otkupiti za dodatnih 35 miliona.

Upravo to je mučilo braću Higuain jer Milan time nije jamčio napadaču da na njega dugoročno računa. No kako piše La Gazzetta, Leonardo je sinoć uspio uvjeriti Iguainova brata da je riječ samo o načinu kupnje te da u Milanu računaju na Gonzala sljedeće četiri godine, što su potvrdili ponudom od 7,5 miliona eura plaće po sezoni. To su bila jamstva koja su Argentinci prihvatili i sad se samo očekuje službena potvrda oba kluba.

Da Bonući sigurno odlazi u Juventus govori i činjenica da noćas neće igrati protiv Totenhema te da se vratio iz SAD-a u Italiju, a La Gazzetta tvrdi da bi posao mogao biti realiziran već danas. Bonući se tako vraća u Torino nakon samo jedne sezone, a Milan će dobiti odličnog mladog stopera Caldaru koji bi mogao biti dugogodišnje rješenje.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.