NOGOMET

Nevjerovatna ispovijest fudbalera Milana iznenadila javnost

Hakan Čalhanoglu ( Twitter)

Blic.rs

1.8.2018

Fudbaler Milana Hakan Čalhanoglu (Hakan Çalhanoğlu) nedavno se razveo od žene poslije samo godinu braka, za šta i dalje ne postoji konkretno objašnjenje, odnosno nikakvi detalji nisu objelodanjeni, do sad. 

Vezista "Rosonera" je riješi prekinuti sa šutnjom i plasirati neke detalje u javnost, ističući da će se sve riješiti preko suda. Ovo je njegovo obraćanje navijačima.

- Dragi prijatelji, odlučio sam da ne komentiram moj razvod iz poštovanja, ali moja šutnja je pogrešno shvaćena i utisak je da sam ja kriv za sve. Moram da istupim zbog moje i časti moje porodice, koje se "vukla" po blatu. Razvod je nepovratan, zato što se desilo nešto neoprostivo od čega nema povratka. Da je dijete uključeno u taj brak, naravno da bih preuzeo odgovornost, ali neću održavati kontakt s bivšom ženom i njenom porodicom. Čekat ću da čujem šta će sud reći oko događaja koji su doveli do moje odluke, i samo tada kada budete čuli istinu, moći ćete razumjeti moju odluku - napisao je Čahanoglu, na engleskom, njemačkom i turskom jeziku.

Čalhanoglu je u karijeri nastupao za Karslsrue, HSV, Bajer Leverkuzen, a sada Milan, čiji dres nosi od 2017. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.