NOGOMET

Vedran Ćorluka se oprostio od igranja za nogometnu reprezentaciju Hrvatske

Printscreen

Index.hr

10.8.2018

"Dragi navijači hrvatske reprezentacije, nakon 12 godina i 103 nastupa u najdražem dresu došlo je vrijeme da se oprostim od hrvatske reprezentacije. 

Hvala vam za sve ove godine bezuvjetne podrške i ljubavi, bez vas osjećaj igranja za Hrvatsku ne bi bio ni blizu poseban kao što je za mene bio u ama baš svakoj utakmici kroz svih ovih 12 godina. Naravno, bilo je tu i dobrih i onih malo manje dobrih utakmica, ali, znajte, svaka je bila sa srcem. 

Hvala i svim mojim suigračima s kojima sam proveo sve ove nezaboravne godine, hvala vam što ste mi bili obitelj, nekada mlađi brat, a nekada stariji, hvala vam što ste me naučili što znači zajedništvo i gdje nas ono može dovesti...do finala Svjetskog prvenstva. Bit ću vaš najvatreniji navijač i ne sumnjam da ćemo se opet zajedno veseliti kao ovog ljeta. 

Hvala svim trenerima Slavenu, Igoru, Niki, Anti i Zlatku na povjerenju koje ste mi ukazali kroz sve ove godine i što su pomogli da ostvarim svoje snove igrajući za najdraži i najljepši dres. 

I za kraj, još jedno veliko hvala svima koje sam susreo na ovom putu, no došlo je vrijeme da zatvorim ova vrata koja se sada otvaraju za nekog novog koji čeka da se i njegovi snovi ostvare. Od danas najglasniji navijač koji će u srcu zauvijek nositi tu peticu, voli vas Čarli." 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.