ENGLESKA Nakon još jednog razočaravajućeg nastupa Mančester junajteda

Na Ostrvu verbalni rat između Pola Skolsa i Pogbinog menadžera

Ovo će sigurno samo dodatno podgrijjati već nezgodnu atmosferu na Old Trafordu

B92
21.08.2018 17:21

Foto: Pogba postiže gol iz penala u utakmici protiv Brajtona ( AFP)

Skols (Paul Scholes) je poslije debakla "Crvenih đavola" u Brajtonu (2:3), gdje je Pogba uprkos golu iz penala bio jedan od najgorih igrača na terenu, kritizirao Francuza i njegove liderske sposobnosti.

 - Znam da Pogba mora da obavlja mnogo više stvari nego što radi. Svi znamo kakav talenat ima, veliku snagu i veliku sposobnost, ali on to radi samo jednom u tri ili četiri utakmice. Ako se mislite boriti za titulu, to ne može tako. U ekipi nema dovoljno lidera, zato smo mislili da bi Pogba mogao biti idealan vođa, ali on to nije bio. Imao je još jednu lošu utakmicu, tako nedoslijednu - istakao je Skols.  

Poslije novih kritika na račun svog klijenta odmah je reagirao kontroverzni holandski agent italijanskog porijekla Karmine "Mino" Rajola (Raiola).  

Neki ljudi pričaju iz straha da budu zaboravljeni. Skols ne bi prepoznao lidera da se nađe ispred Vinstona Čerčila (Winston Churchill). On bi trebalo da postane novi sportski direktor Mančester junajteda i savjetuje Eda Vudvorda (Ed Woodward) da proda Pogbu. Imao bi neprospavane noći kako bi mu pronašao novi klub - napisao je Rajola na Twitteru.  

Ovo će sigurno samo dodatno podgrijjati već nezgodnu atmosferu na Old Trafordu gdje izgleda da su svi protiv svih – direktor, menadžer, agenti, igrači, navijači.  

Junajted predstojećeg vikenda dočekuje jednog od direktnih konkurenata u borbi za Ligu šampiona i titulu, londonski Totenhem, u slučaju novog neuspjeha realno je očekivati neke promjene među "Crvenim đavolima".

NA VRH