TRANSFERI

Kolašinac seli u vezni red, Filipe Luis mu uzima poziciju

Arsenal na poziciji lijevog beka ima Seada Kolašinca i Nača Monreala, ali obojica mogu igrati više u veznom redu, dok bi defenzivne zadatke prema njegovoj viziji odrađivao Luis

Goal.com

5.9.2018

Atletikov defenzivac Filipe Luis je otkrio kako je ovoga ljeta želio prijeći u PSG, ali ga madridski klub nije pustio. Ali ne samo to, on je optužio Atletiko da je lažima pokušao iskriviti njegovu sliku među navijačima kluba.

-Postojala je šansa da odem u PSG. Razgovarao sam s Atletikom i tražio da me puste, baš kao što su pustili i Gabija nedavno. Klub je rekao da to nije ista situacija, iako nam je obojici u isto vrijeme isticao ugovor," rekao je Filipe Luis za Globesport.

"U mom slučaju je razlika bila u tome što se brzo zatvarao prijelazni rok i bilo bi im teško pronaći zamjenu. Prihvatio sam kada su mi rekli da me ne žele prodati i kada su postavili cijenu koju nitko neće platiti. Rekli su da sam želio isforsirati odlazak, ali to je laž. S Atletikom imam historiju, povrijedilo me to. Željeli su pokvariti moju sliku.

PSG je na kraju na poziciju lijevog beka doveo Huana (Juan) Bernata, a Filipe Luis je ostao u Madridu. Međutim, već u januaru bi mogao voditi novu borbu s upravom jer ga u Arsenal želi dovesti Unai Emeri (Emery).

Arsenal na poziciji lijevog beka ima Seada Kolašinca i Nača Monreala (Nacho Monreal), ali obojica mogu igrati više u veznom redu, dok bi defenzivne zadatke prema njegovoj viziji odrađivao Luis.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.