MOSKVA

Teri šokirao vlasnike Spartaka

Avaz Sport

12.9.2018

Prije nekoliko dana engleski mediji objavili su da Džon Teri (John Terry) nastavlja karijeru u Spartaku iz Moskve, a i sam klub je potvrdio da iskusni defanzivac dolazi o ruski tim. 

Teri je obavio prije nekoliko dana ljekarske preglede s moskovskim klubom i ostalo je samo da potpiše ugovor. U glavnom gradu Rusije trebao se pojaviti ovih dana, ali je mnoge interesovalo zašto Teri nije stigao već u ponedjeljak kada je prvobitno bilo planirano njegovo predstavljanje.

Navijači Spartaka već su proslavili dolazak novog pojačanja, ali danas su dobili razočaravajuće vijesti. Naime, Teri se oglasio preko Instagrama kako bi poručio da se predomislio, te da neće karijeru nastaviti u dresu moskovskog Spartaka.

- Nakon nekoliko dana razmišljanja odlučio sam odbiti ponudu Spartaka iz Moskve. Želio bih im se zahvaliti na ponudi i poželjeti sve najbolje u budućnosti. Oni su ambiciozan klub i impresioniran sam koliko su profesionalni. Ipak, nakon razgovora s porodicom shvatili smo da to nije ono što želimo u ovom trenutku - poručio je Teri.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.