TUZLA SITI

Uprkos problemima, Starčević optimista

Avaz Sport

18.9.2018

Šef stručnog štaba Tuzla sitija Slobodan Starčević u šesnaestini finala Kupa BiH protiv Zrinjskog neće moći računati na Jocu Stokića, Nikolu Mitrovića, Jovu Kojića i Samira Efendića.

- Imamo igrače koji ih mogu zamijeniti i odgovoriti zahtjevima utakmice koja silno motivira ekipu, izjavio je Starčević na konferenciji za novinare.

Trener „Građana“ podsjetio je da je njegov tim prije dvadesetak dana, u prvenstvenom meču, dobro parirala Zrinjskom u Mostaru.

- Tako je bilo sve do nesretno primljenog gola... Nismo bili nagrađeni za dobru igru na nekim utakmicama, nadam se da će nam se to vratiti na narednim. Nadamo se da će ovaj put sreća biti na našoj strani, bez obzira na sve, i da ćemo proći u osminu finala Kupa BiH. Dobro smo se spremili za duel sa ekipom Zrinjskog, koji imaju određenih nedostataka u defanzivi. Međutim, sad su jači za Jakovljevića. Sutrašnja utakmica bit će nam neka vrsta pripreme za važne duele sa Čelikom i Krupom. Pozitivan rezultat iz ta dva duela odveo bi nas ka sredini tabele, dodao je Starčević.

Meč Tuzla siti – Zrinjski na programu je sutra, u srijedu, u 16.30 sati.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.