LIGA NACIJA

Poznate cijene ulaznica za mečeve sa Sjevernom Irskom i Austrijom

U prodaji 10.300 ulaznica za meč protiv Sjeverne Irske

NS BiH

Avaz Sport

21.9.2018

Naša reprezentacija će svoju sljedeću utakmicu u okviru takmičenja „UEFA Lige nacija“ odigrati protiv Sjeverne Irske. Utakmica će biti odigrana 15. oktobra na sarajevskom stadionu Grbavica s početkom u 20:45 sati, a za ovaj susret su definisane i posebne organizacione procedure i sigurnosne mjere, sa aktivnostima koje jasno i nedvosmisleno preciziraju plan prodaje i distribucije ulaznica. 

Zbog ograničenog kapaciteta stadiona, kao i obaveznih sigurnosnih procedura koje nalažu UEFA, bit će štampano 10.300 ulaznica za prodaju, a cijene su sljedeće: 30 KM (tribina SJEVER), 30 KM (tribina ISTOK), 20 KM (tribina JUG) 

Prodaja ulaznica počinje u ponedjeljak 1. oktobra u 09:00 sati i vršit će se putem poslovnica ovlaštene partnerske agencije „Centrotours“.

Nakon meča sa Sjevernom Irskom slijedi meč sa selekcijom Austrije, koji će biti odigran 15. novembra na „Ernst-Happel“ stadionu u Beču. Za navijače Bosne i Hercegovine će biti dostupno 2702 ulaznice (5 % kapaciteta stadiona) na gostujućem sektoru F stadiona „Ernst-Happel“, 3. red (blokovi A-H) po cijeni od 32 eura. U slučaju potrebe NS BiH ima mogućnost naručiti dodatni kontigent od 400 ulaznica za gostujući sektor A po cijeni od 32 erua. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.