SRBIJA

Sporni gol za medijski rat Crvene zvezde i Partizana

Teške izjave sa obje strane

Avaz Sport

24.9.2018

Ako golman Partizana nakon 158. derbija beogradskih rivala kaže da će se odreći državljanstva Srbije, a iz Crvene zvezde mu poruče da je potpuno spreman za psihijatriju, očigledno je da se tokom utakmice koja je završena 1:1, događalo nešto čudno. U ovom slučaju se to čudno ogleda u izjednačujućem golu Crvene zvezde, kada su sudije procijenile da je lopta prešla gol liniju.

Vladimir Stojković, golman crno-belih, inače nekada kratko i član Leotara, izjavio je kako je sve što se događalo bruka i da će se odreći državljanstva Srbije, a stigao mu je zanimljiv odgovor.

- Sasvim je jasno da je lopta u vazduhu prešla gol liniju pola metra. Pogodak je čist kao suza. Kao sportista ne mogu da prihvatim ovakve izjave golmana Stojkovića. Njegove izjave su zadojene mržnjom. Ovakvo ponašanje zahtjeva hitno liječenje, ovo je za psihijatriju - rekao je Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde.

U međuvremenu se stiglo i do geodetskih stručnjaka, kako bi se utvrdilo da li je ili nije bio gol, a Partizan je stao u zaštitu svog golmana, objavom da je sve rekao u afektu, da se kaje te da se on nikada ne može odreći Srbije.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.