NOGOMET

Modrić: Mučim se, to mi se prije nikad nije dogodilo

Svjetsko prvenstvo je bilo iscrpljujuće za njega

Luka Modrić. AFP

Index.hr

28.9.2018

Luka Modrić proživljava najljepše dane karijere. Nakon osvojene treće Lige prvaka zaredom s Realom, četvrte u karijeri, te historijskog srebra s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, kapiten reprezentacije je dobio priznanja za najboljeg igrača takmičenja, UEFA-inog i FIFA-inog igrača godine, a blizu je i "Zlatna lopta".

Međutim, u intervjuu za Udruženje profesionalnih nogometaša "FIFPro",  Modrić je priznao kako se još oporavlja od svega što se dogodilo u Rusiji.

- Jako se mučim oporaviti se od napora i svih emocija iz Rusije. Nije bilo lako opet krenuti iznova s klubom jer nakon Svjetskog prvenstva i svih emocija koje je donijelo, bio sam posve iscrpljen. Sad se osjećam bolje iz dana u dan, samo mi treba još utakmica da se vratim na razinu. Nije lako - ispričao je Modrić.


Iscrpljujuće je bilo Svjetsko prvenstvo za njega, a posebno nakon toga veličanstveno dočeci.

- Nakon finala uslijedili su dočeci, najprije u Zagrebu, potom širom Hrvatske. Godinama smo žudjeli za velikim rezultatom, imali dobru momčad, dobar osjećaj, nekad bili i blizu da napravimo nešto... i kad smo dospjeli do finala, godinama gomilane emocije su izišle! Imao sam najkraći odmor ikad u profesionalnoj karijeri, svega tri sedmice. No, sad se moram fokusirati samo na sezonu s Realom, da budemo na razini na kojoj nas očekuju. Meni treba malo vremena da se oporavim, ali sad sam puno bolje - zaključio je Modrić. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.