BARCELONA

Mesi: Nije mi jasno šta se dešava

Mesi: Primamo previše golova

Avaz Sport

1.10.2018

Najbolji igrač Barcelone, po mnogima i svijeta, Leo Mesi (Messi) nezadovoljan je trenutnim rezultatima koje bilježi njegov klub. 

Barcelona je sezonu počela sa maksimalnih 12 bodova iz prve četiri utakmice u La Ligi, mada ni tada nije briljirala. Međutim, pobjede su se redale pa su brojni problemi koje su Katalonci imali u igri „zgurani pod tepih“.

U posljednja tri kola, Barcelona je prvo na Nou Kampu remizirala protiv Đirone 2:2, zatim šokantno izgubila od Leganjesa sa 2:1, a onda ponovo razočarala odigravši kod kuće samo 1:1 sa Atletikom iz Bilbaa i to zahvaljujući golu El Hadadija (El Haddadi) iz 84. minute.

- Nismo previše zabrinuti jer je sezona duga, a tek je počela, ali smo ljuti zbog posljednjih rezultata. Nismo ovo očekivali. Protiv Leganjesa smo igrali dobro, ali smo ipak izgubili, dok smo protiv Atletika stvorili brojne šanse ali ih nismo iskoristili, rekao je Mesi za španske medije.

Barcelona je na sedam utakmica u La Ligi primila već osam golova, više nego što je bilo ko očekivao.

- Prošle sezone smo jedva primali golove, a sada ko god šutira prema našem golu, zabije. Nije mi jasno šta se dešava. Ne smijemo dozvoliti da primamo gol na svakoj utakmici, dodao je Argentinac.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.