SJAJNA PARTIJA

Vrba: Dragi moji igrači, pa Džeko je na terenu

Real Madrid nije neko na kome se treba vaditi

AFP

Sponzorisani tekst

3.10.2018

Roma je sinoć na Olimpiku ponizila Viktoriju iz Plzena  5:0 uz het-trik maestralnog Edina Džeke, koji je na najbolji mogući način najavio povratak u onu staru ubitačnu golgetersku formu.   

Rimljani su i prije utakmice s Viktorijom bili veliki favorit, no malo ko je očekivao da će s takvom lakoćom obračunati s češkim prvakom. Nakon Frosinonea (4:0), Lacija (3:1) i Plzena (5:0), definitivno se može reći da Di Frančeskov (Di Francesco) tim hvata pravu pravu formu.   

Česi se nisu najbolje predstavili u Rimu, a svjestan toga je i trener Viktorije Pavel Vrba, koji je posebno bio ljut na igrače što su olako shvatili našeg napadača, inače jednog od najboljih napadača Evrope.  

- Džeko iskoristi svaku šansu kada ga ne čuvate kako treba, a mi smo ga čuvali očajnički. Morali smo biti mnogo jači u svim tim duelima. Izgleda da bi pojedinim mojim igračima trebalo biti rečeno da je on ipak bio na terenu - požalio se Vrba.   

Češki stručnjak će imati težak zadatak da nakon ove katastrofe spremi tim za duel s Real Madridom, ali sada zna da se na greškama mora učiti.    

Odbrana je ta koja mora biti popravljena. Jednostavno, ako ovako budemo igrali protiv Real Madrida, očekuje nas slična sudbina kao i protiv Rome - jasan je Vrba.      

Od večerašnjih susreta, svakako je najzanimljiviji okršaj između Totehnema i Barcelone, u kojem je Barca favorit. Kladionica MOZZART na pobjedu Totenhema nudi kvotu 3,60, na remi 3,50, dok na pobjedu Barcelone kvota 2,05.

Pogledajte kompletnu današnju ponudu MOZZART kladionice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.