NJEMAČKA

Legendarni Mateus napao Kovača: Ne mogu se sjetiti kada je Bajern igrao toliko grozno

Njega sve češća pitanja o mogućem otkazu ne uznemiruju

Niko Kovač. AFP

Avaz Sport

7.10.2018

Legenda minhenskog Bajerna Lotar Mateus (Lothar Matthäus) glasno je kritizirao sadašnjeg trenera "Bavaraca" Niku Kovača nakon debakla od Borusije Menhengladbah na domaćem terenu (0:3).

- Ne mogu se sjetiti kada je Bajern igrao toliko grozno. Vizija o modernom nogometu potpuno je promašena. Truda i entuzijazma nema. Uostalom, reakcije igrača sve govore. Potpuna katastrofa - oštro je za njemačke medije poručio Mateus. 

Prema pisanju njemačkih medija, Niki Kovaču je od predsjednika Henesa (Ulrich Hoeness) i izvršnog direktora Rumenigea (Karl-Heinz Rummenigge) postavljen ultimatum ''ili zaredaj pobjede ili ćeš dobiti otkaz''. Ipak, njega sve češća pitanja o mogućem otkazu ne uznemiruju. 

Znam da su stvari u Bajernu drugačije negoli u drugim sredinama. Znam kako nogomet funkcionira. I znam kako Bundesliga funkcionira. Nastavljam pretpostavljati da imam podršku kluba, koju sam imao i nakon prvih utakmica. Pokazali smo ranije da možemo, uvjeren sam da ćemo se vratiti i želim biti dio toga - staloženo je odgovarao Niko Kovač pred medijima nakon utakmice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.