NJEMAČKA Trener "Bavaraca" suočen s brojnim kritikama

Legendarni Mateus napao Kovača: Ne mogu se sjetiti kada je Bajern igrao toliko grozno

Njega sve češća pitanja o mogućem otkazu ne uznemiruju

Avaz Sport
07.10.2018 15:11

Niko Kovač

Foto: AFP

Legenda minhenskog Bajerna Lotar Mateus (Lothar Matthäus) glasno je kritizirao sadašnjeg trenera "Bavaraca" Niku Kovača nakon debakla od Borusije Menhengladbah na domaćem terenu (0:3).

- Ne mogu se sjetiti kada je Bajern igrao toliko grozno. Vizija o modernom nogometu potpuno je promašena. Truda i entuzijazma nema. Uostalom, reakcije igrača sve govore. Potpuna katastrofa - oštro je za njemačke medije poručio Mateus. 

Prema pisanju njemačkih medija, Niki Kovaču je od predsjednika Henesa (Ulrich Hoeness) i izvršnog direktora Rumenigea (Karl-Heinz Rummenigge) postavljen ultimatum ''ili zaredaj pobjede ili ćeš dobiti otkaz''. Ipak, njega sve češća pitanja o mogućem otkazu ne uznemiruju. 

Znam da su stvari u Bajernu drugačije negoli u drugim sredinama. Znam kako nogomet funkcionira. I znam kako Bundesliga funkcionira. Nastavljam pretpostavljati da imam podršku kluba, koju sam imao i nakon prvih utakmica. Pokazali smo ranije da možemo, uvjeren sam da ćemo se vratiti i želim biti dio toga - staloženo je odgovarao Niko Kovač pred medijima nakon utakmice.
NA VRH